kunstnagels_vrouw_goudWanneer u kiest voor kunstnagels zijn er verschillende mogelijkheden.

Kunstnagels met een natuurlijke uitstraling

Bij deze behandeling worden kunstnagels geplaatst waarbij wij bewust kiezen voor kleuren die de natuurlijke nagels zo dicht mogelijk benaderen. Daardoor zijn de kunstnagels bijna niet van uw echte nagels te onderscheiden.
De nagels worden verlengd en mooier gemaakt. Men kiest vaak voor deze behandeling om de eigen nagels te verstevigen zodat ze onder de kunstnagel door kunnen groeien.

French Manicure

De meest gekozen behandeling. Hierbij maken wij de vrije top van de nagel wit van kleur en het nagelbed transparant roze. Het is ook mogelijk de vrije top in een andere kleur te kiezen.

Glamour Nails

Dit houdt in dat wij de natuurlijke nagels verlengen met transparante kunstnagels waarop u vervolgens, als u dat wenst alle verschillende kleuren gelpolish, glitters of nailart worden aangebracht.

Nagelbedverlenging

Bij deze behandeling zullen wij uw nagelbed optisch verlengen door het aanbrengen van een dekkende roze kleur waardoor meer drama in de nagels wordt bereikt.
Het verlengen van het nagelbed is ook erg geschikt voor nagelbijters.

Stiletto nagels

De Stiletto nagel heeft een lange slanke punt en wordt steeds populairder. Deze vorm nagels wordt vaak gecombineerd met Nail Art.

Wennen aan kunstnagels

Het is even wennen wanneer u voor het eerst mooie lange kunstnagels draagt. U zult merken dat het al binnen 1-2 dagen aanvoelt als u uw eigen Nagels. Het werken met kunstnagels went ook binnen enkele dagen.